arcanis8787
Reaction score
10

Profile posts Latest activity Postings Media About

 • Dit wordt een feestje !:D
  Mn familie moet zich ook eerst wennen aan mn hobby lol.

  Cya in Mons of mischien vanavond op PSN
  Ja er zijn goeie Sets-player hier. Volgens mij is N3v4n een van de beste Setsukas van Duitsland maar hij speelt niet online denk ik, en ik heb hem ook nog nooit persoonlijk gespeelt.

  2ndFace speelt online en een leuke Sets maar ze is niet zn main. Zijn PSN-ID is x_2ndFace_x
  oh, lijkt me wel geeky zo'n cosplay beurs :s :p

  Ik zal zien of ik zondag moet werken, ik loop momenteel stage in la louviere. Omdat dat nogal ver van mij thuis is, blijf ik hier gans de week slapen, daarmee dat ik ook nog amper tijd heb om online te komen.
  Hey ,

  heb jij een link of zo waar precies het toernooi plaatsvindt? Van Aken rijd ik alleen een uurtje :)
  Hey ik kom zaterdag naar belgie en bezoek Evil_Zutus. Als je ook wilt komen ga je even met zutus afspreken :)
  you too huh =[ im not having much luck online recently, should i add you on PSN? at least thn we can invite each other =]
  hey there :) you finished your exams yet? We should get some games in sometime soon =]
  Hey i didnt realise you were on 8wayrun =] i like your setsuka let's play again soon =]
  Hey,
  Hoop dat je een leuke vacantie hebt gehad. Ik ben helaas echt bezig met leren op moment maar als ik je online zie zal ik je natuurlijk uitnodigen en je SC4-skills opfrissen:-P
  Als ik echt wil winnen moet ik met Zas spelen, maar verder speel ik soms met Talim, Yoshimitsu, Cassandra, Seong-Mina, Raphael en Amy.

  Soul Calibur 3 heb ik nooit zo intensief gespeeld als SC4, zonder online was er niet veel aan eigenlijk. Maar toen vond ik Setsuka wel leuk, Ivy en Raphael. Met Zas speelde ik toen nooit. In SC4 vind ik setsuka haar just frames een beetje overdreven moeilijk, daarom wil ik er niet aan beginnen :p, ik vond haar ook veel leuker toen ze met A+K de aanval kon inzetten, dat 236 step gedoe ligt me niet bij haar. Ivy is met die extra stance niet meer overzichtelijk vind ik :p. Ik heb onlangs nog wel eens sc3 gespeeld, om eens te zien wat Zas toen allemaal kon, er zijn wel een paar dingen die ik graag had meegenomen :p. vooral die command throw dat hij had: 46B+G, waardoor je tegenstander gestund werd, zou zeer van pas komen :p
  Setsuka is wel een lastig personage voor Zas. Hij is nogal traag in vergelijking met haar. Zoveel goeie setsuka's ben ik ook nog niet tegengekomen, dus zou het best wel kunnen dat ik serieus op m'n bek ga :p. (in het begin :p)

  Ik zit in Leuven op kot. Ik huur het nog tot september, daarna woon ik overal een beetje, omdat ik gans het jaar stage moet lopen in ziekenhuizen in mechelen/veurne/la louviere... Maar ik woon in Boutersem, naast Leuven. Van waar ben jij?
  If you want any matches or free wins to make up whatever happens against you two when there's lag I'm here. Just look me up. Je pense que Gamer_X is obsessed avec ranked. Rank isn't my thing anymore, but then again I've got a back up account which goes on ranked once in a while.
  Eigenlijk zou ik dat ook wel kunnen, ik zit nu ook mijn tijd te verdoen met op het internet te surfen. Het probleem is alleen dat ik gewoonlijk op een grote tv speel als ik thuis ben, waardoor ik bijna geen plaats heb voor mijn boeken te leggen. Die hebben we dus voorlopig weggezet. Op mijn kot speel ik op een klein tv'tje, maar dat ben ik vergeten mee te nemen :p. Ik kan de ps nog altijd wel aansluiten op de gemeenschappelijke tv, maar dat valt dan weer zo op ^^. Raar dat ik je nooit eerder toevallig ben tegengekomen op psn, ofwel kan ik het me niet herinneren... ben je ooit zwaar afgemaakt door een zasalamel? ;) :p
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…